Tid for vannski
Board, ski eller skate. Uansett hvordan du liker livet i kjølvannet, er Sea-Doo Wake den enkleste måten å nyte slepesport med tre eksklusive funksjoner, inkludert den uttrekkbare LinQ skispylon, skimodus og wakeboardstativ.

Det perfekte trekket
Eksklusiv Vannskimodus lar brukeren velge forhåndsprogrammerte akselerasjons- og hastighetsprofiler for gjentatte og presist vannski- og wakeboard-igangkjøringer, i tillegg til fordelen med to andre kjøremoduser (Sport og ECO).

Stabilt og forutsigbart skrog
Enten du forbereder deg på å kjøre wake, slapper av i strandbaren eller går ombord fra siden, tilbyr det geniale brede skroget bransjeledende stabilitet med lavt tyngdepunkt og god plass om bord.

Musikkanlegg ombord
Kjør i din egen takt med et premium 100 W BRP-lydsystem. Vanntett, helintegrert Bluetooth-lydsystem med fjernkontrollen på venstre høyttaler, du kan raskt skifte låter og volum.

Mer kraft på vannet
169 smilinduserende kilowatt med vanedannende akselerasjon fra Rotax 1630. Imponerende dreiemoment og god drivstofføkonomi.

Frontoppbevaring med direkte tilgang
Alt utstyret ditt innen rekkevidde takket være et 96 L oppbevaringsområde foran, lett tilgjengelig fra sittende stilling. Bare løft styret for å få tilgang til alt det viktigste for dagens opplevelser.

Vanntett telefonrom
Et vanntett rom med integrert USB-port*(kan leveres som tilbehør) som gjør at utstyret ditt, f.eks. telefoner eller actionkameraer, alltid er oppladet og klart til bruk – i en støtabsorberende, vanntett vugge.

7,8" bred fargedisplay
Standard Display i fullfarge med utrolig synlighet og et nytt nivå med funksjonalitet. Bluetooth- og smarttelefon-appintegrasjon gir musikk, vær, navigering og mer.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.