Tid for vannski
Board, ski eller skate. Uansett hvordan du liker livet i kjølvannet, er Sea-Doo Wake den enkleste måten å nyte slepesport med tre eksklusive funksjoner, inkludert den uttrekkbare LinQ skispylon, skimodus og wakeboardstativ.

Det perfekte trekket
Eksklusiv Vannskimodus lar brukeren velge forhåndsprogrammerte akselerasjons- og hastighetsprofiler for gjentatte og presist vannski- og wakeboard-igangkjøringer, i tillegg til fordelen med to andre kjøremoduser (Sport og ECO).

Trygg ytelse
Enten du forbereder deg på en våkne, kjøl ved sandstangen eller ombordstigning, tilbyr det stabile, selvsikre skroget fantastisk stabilitet med lavt tyngdepunkt og rom for å utvide eventyret.

Spennende kraft. Utrolig effektiv
Rotax® 1630 ACE™ – 170 er den kraftigste naturlig aspirerte Rotax-motoren noensinne på en Sea-Doo vannscooter. Rikelig med dreiemoment for sleping og svært effektiv, moro og spenning hele dagen er alltid på trykk.

Større frontoppbevaring
Den største oppbevaringsplassen i sin kategori*(Produsentenes nettsteder. Basert på modeller med lignende priser.) (152 l) lar deg ta med mye utstyr.

Vanntett telefonrom
Et vanntett rom med integrert USB-port*(kan leveres som tilbehør.) som gjør at utstyret ditt, f.eks. telefoner eller actionkameraer, alltid er oppladet og klart til bruk – i en støtabsorberende, vanntett vugge.

Badeplattform med LinQ system
Stor badeplattform gir forbedret stabilitet og mer komfort. Det er det perfekte stedet å slappe av eller forberede deg på vannsport og gjør ombordstigning til en lek. Inkluderte LinQ festepunkter gir enda mer allsidighet.

Bluetooth Audio-Premium-system
Kjør i din egen takt med et premium 100 W BRP-lydsystem. Vanntett, helintegrert Bluetooth-lydsystem med fjernkontrollen på venstre høyttaler, du kan raskt skifte låter og volum. (tilleggsutstyr)

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.