Det er ingenting som Spark
Når det gjelder total fornøyelse, slår ingenting en Sea-Doo Spark. Fra iøynefallende utseende til kvikk, livlig håndtering, de gode tidene er klare til å kjøre.

Rimelig kjempebra
Med svært effektive motorer, rimelig vedlikehold og den rimeligste vannscooteren i bransjen, er det ingen mer økonomisk måte å begynne å nyte Sea-Doo Life på enn en Spark.

Rett og slett uanstrengt
Den lette, kompakte konstruksjonen på en Spark gjør at den fyker over vannet. Det er også det som gjør dem enkle å trekke på henger med nesten alle kjøretøyer og enkle å oppbevare ved å kreve mye mindre plass enn en båt i full størrelse.

Alle ombord
Enten du reiser på vannet alene eller med mannskap, leverer Sea-Doo Spark uforglemmelig moro for alle med tilgjengelige 2-opp eller 3-opp-konfigurasjoner.

Polytec skrogmateriale
Dette robuste materialet reduserer vekten på vannscooteren slik at den får topp ytelse og effektivitet, og gjør den enkel å slepe med seg med de fleste biler. I tillegg gjør den innstøpte fargen den mer ripebestandig enn glassfiber.

Bærbart BRP-lydsystem
Lytt til musikken din på vannet eller på land med dette helt vanntette og bærbare lydsystemet. Lastet med to 25 Watt høyttalere med Bluetooth-tilkobling og opptil 24 timers batterilevetid. Den intuitive fjernkontrollen gjør det enkelt å justere enten du er på eller av vannscooteren.

iBR
Få mer kontroll med vårt eksklusive iBR – Intelligent Brake and Reverse-system(*Valgfritt). Legg til frontoppbevaringssettet for å få med deg dine personlige eiendeler og gjøre ombordstigning enklere med et trinn.

Ingenting i veien for deg
Utviklet for å gi deg maksimal frihet mens du kjører. Slank seteprofil gjør at føreren lettere kan bevege seg rundt på vannscooteren og gir allsidig komfort mens man sitter eller står.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.