Den perfekte blandingen av selvtillit og ytelse
Den ultimate effekten på en vannscooter, bygget på en revolusjonerende plattform som gir overlegen selvtillit. RXT-X RS 300 har like deler komfort, luksus og bekvemmelighet – alt blandet med adrenalin.

Den kraftigste motoren på en Sea-Doo noensinne
Rotax® 1630 HO ACE™ – 300 er den kraftigste Rotax®-motoren noensinne, og gir høy effektivitet og den beste akselerasjonen i klassen med turboladet spenningsfaktor.

Frontoppbevaring med direkte tilgang
Alt utstyret er nå innenfor en armlengdes avstand. Bransjens første direkte adkomst til oppbevaringsrom foran som åpnes ved bare å løfte styreposisjonen. Du behøver ikke reise deg. Det er den smarteste vannavstøtende oppbevaringsplassen vi noen gang har bygd i en båt. Den gir plass til ditt neste eventyr.

Badeplattform med LinQ system
Stor badeplattform gir forbedret stabilitet og mer komfort. Det er det perfekte stedet å slappe av eller forberede deg på vannsport og gjør ombordstigning til en lek. Inkluderte LinQ festepunkter gir enda mer allsidighet.

Bluetooth Audio-Premium-system
Bransjens første helintegrerte, vanntette lydanlegg vil holde humøret oppe hvor som helst du kjører, med 100 watt total systemeffekt, full vanntett effekt, Bluetooth-tilkobling og ekstern avspillingsbetjening som sikrer at favorittlåten alltid er på dekk. (valgfri m/teknisk pakke)

7,8" bred fargedisplay
Display i fullfarge med utrolig synlighet og et nytt nivå med funksjonalitet. Bluetooth- og smarttelefon-appintegrasjon gir musikk, vær, navigering og mer. (valgfri m/teknisk pakke)

Intelligent brems og revers
Sea-Doos eksklusive iBR-system (intelligent brems og revers) er godkjent av U.S. Coast Guard for å forbedre båtsikkerheten og er nå i sin tredje generasjon og gir mulighet til å stoppe raskere. Med begge hendene på rattet kan båtføreren sette giret i forover, fri og revers og få stabil, problemfri manøvrering ved lave hastigheter.

Ergolock-system med modulært sete
Det smale racersetet plasserer knærne tettere sammen for å holde fastere mens du forbedrer overgangen til oppreist kjøring. Dessuten gir det avtakbare baksetet enda mer plass på bakplattformen til å slappe av, sole seg eller en piknik for to.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.