Overlegenhet
RXP-X RS 300 gjenoppretter hele det effektfulle vannscootersegmentet med fantastisk akselerasjon, kompromissløs høyhastighetshåndtering og en spesiell faktor som skiller den fra alle andre på vannet.

Kontroll uten sammenligning
Hver tur skyver grensene med T3-R-skroget. Dyp-V-design med genial oppmerksomhet på detaljer og unik Shark Gill-design muliggjør den beste akselerasjonen i klassen og presis, full gasskontroll under alle forhold.

Den kraftigste motoren på Sea-Doo noensinne.
Rotax® 1630 HO ACE™ – 300 er den kraftigste Rotax®-motoren noensinne, og gir høy effektivitet og den beste akselerasjonen i klassen med turboladet spenningsfaktor.

Revolusjonerende ombordopplevelse
RXP-X RS 300 vannscooter inkluderer den eksklusive Sea-Doo-opplevelsen som tar hver dag med vann til et nytt nivå. Tilpasningsdyktig LinQ-tilbehør, mer oppbevaringsplass og BRP Premium Audio løfter grensen på hvert eventyr.

Bluetooth Audio-Premium-system
Bransjens første helintegrerte, vanntette lydanlegg vil holde humøret oppe hvor som helst du kjører, med 100 watt total systemeffekt, full vanntett effekt, Bluetooth-tilkobling og ekstern avspillingsbetjening som sikrer at favorittlåten alltid er på dekk. (valgfri m/teknisk pakke)

7,8" bred fargedisplay
Display i fullfarge med utrolig synlighet og et nytt nivå med funksjonalitet. Bluetooth- og smarttelefon-appintegrasjon gir musikk, vær, navigering og mer. (valgfri m/teknisk pakke)

Intelligent brems og revers
Sea-Doos eksklusive iBR-system (intelligent brems og revers) er godkjent av U.S. Coast Guard for å forbedre båtsikkerheten og er nå i sin tredje generasjon og gir mulighet til å stoppe raskere. Med begge hendene på rattet kan båtføreren sette giret i forover, fri og revers og få stabil, problemfri manøvrering ved lave hastigheter.

Finjustering med fingertuppene
Rask tilgang til det variable trimsystemet (VTS – Variable Trim System) på styret for å finjustere kjøreegenskapene etter førerens preferanser og forholdene på sjøen. Pluss en igangkjøringskontroll som aktiveres på styret og gir perfekt kontrollert akselerasjon.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.