Alltid med stil
Et blikk på GTX, og du vet at den er bygget for å være mer enn bare en scooter. Den er skapt for å være den perfekte blandingen av komfort, ytelse og akkurat riktig selvbevissthet, så det er vanskelig å finne en grunn til at turen slutter.

Stabilt og forutsigbart skrog
Uansett om du kjører i bølgene utenskjærs, ankrer opp i en bukt eller du bare går ombord fra siden, tilbyr det bredere skroget en bransjeledende stabilitet takket være et lavt tyngdepunkt og genial skrogdesign.

Smart lasteplass
Alt utstyret innenfor en armlengdes avstand. Oppbevaringsplass med direkte tilgang foran som åpnes ved bare å løfte styreenheten Du behøver ikke reise deg. Det er enkel, smart vanntett oppbevaring til ditt neste eventyr.

To Rotax-motoralternativer
Velg mellom en av to utprøvde Rotax-motorer som begge tilbyr pålitelighet, morsom effekt og drivstofføkonomi: 1630 ACE 125 kW (170 hk),169 kW (230 hk). Alle er utstyrt med teknologien Advanced Combustion Efficiency (ACE).

Stabil og forutsigbar
Setter standarden for håndtering av store bølger og vind, stabilitet og kjøreegenskaper utenskjærs. ST3-plattformen tilbyr enkel ombordstigning, god plass til å bevege seg på dekk og overlegen trygghet.

Frontoppbevaring med direkte tilgang
Alt utstyret ditt innen rekkevidde takket være et 96 L oppbevaringsområde foran, lett tilgjengelig fra sittende stilling. Bare løft styret for å få tilgang til alt det viktigste for dagens opplevelser.

iDF – Intelligent Debris Free Pump System
Genialt forurensningsfritt pumpesystem gir et nytt nivå med sjelefred til hver tur. Rens et tett inntak på få sekunder uten å bli våt med et trykk på en knapp. (ekstrautstyr)

Bluetooth Audio-Premium-system
Kjør i din egen takt med et premium 100 W BRP-lydsystem. Vanntett, helintegrert Bluetooth-lydsystem med fjernkontrollen på venstre høyttaler, du kan raskt skifte låter og volum. (tilleggsutstyr)

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.