Power Play
GTR er den enkleste måten å legge til litt fleks i leken din på vannet. Med inspirerende kraft fra Rotax 169 kW (230 hk) motor og uberørt håndtering, er GTR morsom og rimelig kraft på sitt beste.

Premium trygghet
Den smart designede plattformen tilbyr et lavere tyngdepunkt og gir utrolig stabilitet og trygghet i hastighet eller i hvile, men likevel lett og ultraresponsiv for en kraftig morsom faktor.

Mer kraft på vannet
169 smilinduserende kilowatt med vanedannende akselerasjon fra Rotax 1630. Imponerende dreiemoment og god drivstofføkonomi takket være eksklusiv ACE-teknologi.

Større frontoppbevaring
Den største oppbevaringsplassen i sin kategori*(Produsentenes nettsteder. Basert på modeller med lignende priser.) (152 l) lar deg ta med mye utstyr.

Vanntett telefonrom
Et vanntett rom med integrert USB-port*(kan leveres som tilbehør.) som gjør at utstyret ditt, f.eks. telefoner eller actionkameraer, alltid er oppladet og klart til bruk – i en støtabsorberende, vanntett vugge.

Badeplattform med LinQ system
Stor badeplattform gir forbedret stabilitet og mer komfort. Det er det perfekte stedet å slappe av eller forberede deg på vannsport og gjør ombordstigning til en lek. Inkluderte LinQ festepunkter gir enda mer allsidighet.

Bluetooth Audio-Premium-system
Kjør i din egen takt med et premium 100 W BRP-lydsystem. Vanntett, helintegrert Bluetooth-lydsystem med fjernkontrollen på venstre høyttaler, du kan raskt skifte låter og volum. (tilleggsutstyr)

Intelligent brems og revers
Sea-Doos eksklusive iBR-system (intelligent brems og revers) er godkjent av U.S. Coast Guard for å forbedre båtsikkerheten og er nå i sin tredje generasjon og gir mulighet til å stoppe raskere. Med begge hendene på rattet kan båtføreren sette giret i forover, fri og revers og få stabil, problemfri manøvrering ved lave hastigheter.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.