Gøy gjort enkelt
GTI SE er der familiemoro blir større og bedre med mer komfort og bekvemmelighet. Standardfunksjonene inkluderer ombordstigningsstige, turssete, variabel trim og valgfri 100 watt Bluetooth premium-lyd.

Premium trygghet
Den smart designede GTI-plattformen tilbyr et lavere tyngdepunkt for utrolig stabilitet og selvtillit i hastighet eller i hvile, men likevel lett og ultra responsiv for en kraftig morofaktor.

Klasseledende oppbevaring
Med et stort lasterom foran, pluss muligheten for å legge til LinQ-tilbehør, tilbyr GTI den mest tilgjengelige oppbevaringsplassen i sin klasse. Perfekt til å tilføre variasjon til ethvert eventyr.

Rotax 1630 ACE™ - 170
Rotax® 1630 ACE™ – 170 er den kraftigste naturlig aspirerte Rotax-motoren noensinne på en Sea-Doo vannscooter. Rikelig med dreiemoment for sleping og svært effektiv, moro og spenning hele dagen er alltid på trykk.

Stor frontoppbevaring
Med imponerende 143 liter forseglet oppbevaringsplass kan førere trygt lagre mange av disse viktige tingene for en hel dag med moro. Snorkelutstyr, håndklær og tauverk har et helt hjem.

Hold telefonen tørt og oppladet
Et vanntett rom med integrert USB-port*(kan leveres som tilbehør) som gjør at utstyret ditt, f.eks. telefoner eller actionkameraer, alltid er oppladet og klart til bruk – i en støtabsorberende, vanntett vugge.

Bluetooth Audio-Premium-system
Kjør i din egen takt med et premium 100 W BRP-lydsystem. Vanntett, helintegrert Bluetooth-lydsystem med fjernkontrollen på venstre høyttaler, du kan raskt skifte sanger og endre volum. (tilleggsutstyr)

Intelligent Debris-Free Pump-system (iDF)
Neste nivå sjelefred på hver tur. Det geniale iDF-systemet hjelper føreren å fjerne rusk i inntaket på få sekunder uten å forlate setet. Et enkelt knappetrykk reverserer pumpestrømmen og fjerner rusk uten problemer.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.