Sea-Doo GTI
GTI setter gullstandarden for familiemoro på vannet. Med fantastisk stabilitet, allsidighet og inspirerende stil er den klar til å matche din smak i eventyr uansett hvor turen tar deg.

Premium trygghet
Den smart designede GTI-plattformen tilbyr et lavere tyngdepunkt for utrolig stabilitet og selvtillit i hastighet eller i hvile, men likevel lett og ultra responsiv for en kraftig morofaktor.

Klasseledende oppbevaring
Med et stort lasterom foran, pluss muligheten for å legge til LinQ-tilbehør, tilbyr GTI den mest tilgjengelige oppbevaringsplassen i sin klasse. Perfekt til å tilføre variasjon til ethvert eventyr.

ROTAX® 900 ACE™ – 90/1630 ACE™ – 130
Rotax® 900 ACE™ – 90 gir hurtig akselerasjon og imponerende drivstofføkonomi. Og for dem som ønsker ekstra effekt, dreier de ekstra hestekreftene på 1630 ACE™ – 130 om moro og akselerasjon.

Stor frontoppbevaring
Med imponerende 143 liter forseglet oppbevaringsplass kan førere trygt lagre mange av disse viktige tingene for en hel dag med moro. Snorkelutstyr, håndklær og tauverk har et helt hjem.

Hold telefonen tørt og oppladet
Et vanntett rom med integrert USB-port*(kan leveres som tilbehør) som gjør at utstyret ditt, f.eks. telefoner eller actionkameraer, alltid er oppladet og klart til bruk – i en støtabsorberende, vanntett vugge.

Intelligent bremse- og reverssystem
Sea-Doos eksklusive iBR-system (intelligent brems og revers) er godkjent av U.S. Coast Guard for å forbedre båtsikkerheten og er nå i sin tredje generasjon og gir mulighet til å stoppe raskere. Med begge hendene på rattet kan båtføreren sette giret i forover, fri og revers og få stabil, problemfri manøvrering ved lave hastigheter.

Sport og ECO kjøremodeller
Velg hvordan du vil at kraften skal leveres takket være forskjellige kjøremoduser som Sport og ECO.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.