Spillet er i gang
Når synet av en bøyd stang vekker adrenalinet, finnes de én vannscooter bygget for å dekke den lidenskapen. FishPro Trophy er fiske på turneringsnivå i alle aspekter som er genialt designet i en vannscooter.

Utstyrt til fiske
Smarte funksjoner designet med tilbakemelding fra dem som spiser, sover og puster fiske, for å skaper en opplevelse uten sidestykke når det gjelder å komme nærmest der det skjer.

Flere hestekrefter
Rotax 1630 ACE - 125 kW (170 HP) motor. Høyest antall hestekrefter, naturlig aspirert motor i serien for optimal ytelse, pålitelighet og drivstofføkonomi.

LinQ kjøler med fiskebrønn
Gjør 51 L LinQ fiskekjøler til en fiskebrønn på få sekunder. En integrert pumpe fører konstant ferskvann inn i reservoaret og holder fangsten eller agnet ditt levende hele dagen.

Modulært svivelsete
Den bakre delen av setet forvandles til et sokkelsete som er ideelt for overflatefiske. Installeres på få sekunder for en massiv opplevelse. Både pidestall og ryggstøtte stuves unna når de ikke er i bruk.

Kraftig batterisett
Hold alt elektronisk tilbehør fulladet. Med to batterier og en spenningsgenerator på 650 watt, vil selv de mest krevende elektriske behovene være dekket.

Garmin 7" berøringsskjerm Fish Finder og GPS
Denne 7" berøringsskjermplotteren og ekkoloddfunksjonen og transduser i skroget med midt CHIRP-teknologi. Inkluderer token for tilgang til gratis oppgraderte regionale kart.

iDF Intelligent Debris Free Pump System
Genialt nytt iDF-system gjør det mulig for førere å fjerne tette inntak uten å bli våte med et trykk på en knapp, samtidig som den maksimerer verdifull kjøretid.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.