En ny vinkel for fiske
Lansert som den originale FishPro, leverer FishPro Sport en ny vinkel for fiske. Kom nærmere handlingen, kom til steder med en skyhøy moro-faktor - alt fra en vannscooter designet med fiske i tankene.

Spesialisert design
En ultrastabil plattform og utvidet bakre plattform betyr at du trygt kan fiske fra hvilken som helst posisjon. Standardfunksjoner som kjøler, stangholdere, ekkolodd, dorgemodus og mer gjør deg til ett med vannet.

Komfort hele dagen
Flytt rundt og fisk fra sittende eller stående stilling. Fiskebenken er laget for komfort under kjøring eller fiske. Vinklede fotstøtter gir sikker fotfeste mens du er i gang eller mens du kjemper mot de store.

Øk sjansene dine
Med Rotax 1630 ACE - 125 kW (170 HP) motoren kommer deg raskere dit du skal. Høyest antall hestekrefter, naturlig ventilert motor i serien for optimal ytelse, pålitelighet og drivstofføkonomi.

Forlenget akterplattform
Legger til 11,5" (29 cm) på baksiden av vannscooteren og får mer plass til ombordstigning og fisking, samtidig som du øker stabiliteten når båten er i ro eller når båten er full av fisk.

9 Forhåndsinnstilte dorgemoduser
Finn den perfekte dorgehastigheten din, sett den og fokuser på fiske. Velg mellom ni lavhastighetsinnstillinger for den perfekte agnpresentasjonen, uten å måtte berøre gassen, slik at hendene dine er fri til å fiske.

Garmin navigasjon og ekkolodd
Garmin Echomap plus 62cv ekkolodd med en 15 cm (6”) skjerm og transduser i skroget. Flerfunksjons navigasjon, kart- og ekkoloddsystem. Inkluderer token for tilgang til gratis oppgraderte regionale kart.

LinQ fiskekjøler
En robust 51 l kjøler som er spesialutviklet til fisking med en innfelt arbeidsflate, fem innovative stangholdere, dorgespor og oppbevaringsplass til fiskeutstyr og agn.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.