Total Moro
Bygget til fiske, men full av allsidighet for familieopplevelser. FishPro Scout leveres med kjøler, ekkolodd, stangholdere og dorgemodus, men forvandles øyeblikkelig til hele familiens morobåt på få sekunder.

Stabil plattform
Den smart utformede plattformen tilbyr et lavere tyngdepunkt for utrolig stabilitet og trygghet i fart eller mens du fisker stående eller sittende. Lett og ultra-responsiv som gir morofaktor.

Klasseledende oppbevaring
Med et stort lasterom foran, pluss muligheten til å legge til LinQ-tilbehør, tilbyr Scout oppbevaringsplass til alt fiskeutstyret, pluss eventyret mannskap kan drømme om.

Flere hestekrefter
Rotax 1630 ACE - 100 kW (130 HP) motoren leverer 100 kW / 130 hk ren moro med skarp akselerasjon og gir utrolig drivstofføkonomi. Det gir den perfekte harmonien mellom begge verdener.

Fiskebenksete
Designet for enkel bevegelse fra førerplass til passasjer for å fiske. Optimert til fisking og vender mot siden med økt sidestabilitet kombinert med vinklede fotstøtter.

9 Forhåndsinnstilte dorgemoduser
Finn den perfekte dorgehastigheten din, sett den og fokuser på fiske. Velg mellom ni lavhastighetsinnstillinger for den perfekte agnpresentasjonen, uten å måtte berøre gassen, slik at hendene dine er fri til å fiske.

Garmin navigasjon og ekkolodd
Garmin Echomap plus 62cv ekkolodd med en 15 cm (6”) skjerm og transduser i skroget. Flerfunksjons navigasjon, kart- og ekkoloddsystem. Inkluderer token for tilgang til gratis oppgraderte regionale kart.

LinQ fiskekjøler
En robust 51 l kjøler som er spesialutviklet til fisking med en innfelt arbeidsflate, tre innovative stangholdere, dorgespor og oppbevaringsplass til fiskeutstyr og agn.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.