Garn montering

Nothuset AS
Vi er lokalisert i Alstahaug kommune i Nordland, med monteringsverksted og lager for alt man trenger til fiske. Vi har fysisk butikk hvor får du kjøpe varene rett fra hylla, i tillegg til profesjonell hjelp til garnmontering. Fra vårt kontor og lager administrerer vi tilbud og ordrer, samt pakker og sender varer til vår kundemasse nasjonalt daglig.
 
Med over 50års fartstid er vi kjent for solid kompetanse og erfaring. Vi har lang tradisjon for å levere redskap til kvalitetsbevisste kunder innen fiskeri og havbruk.

Tett på kundenes ønsker og behov utvikler vi kontinuerlig våre produkt med sikte på å gi løsninger som forenkler og effektiviserer og ikke minst gir et bærekraftig  fiske.

GARNMONTERING - vi har god kapasitet og leverer både små og store ordrer raskt og effektivt
  • Vi tilbyr skreddersydde garn etter kundens ønsker.
  • Flytetau - Av meget god kvalitet
  • Vi splitter og monterer på både nytt og brukt tau
Nothuset AS har også lang tradisjon for levering av tau og trosser til fiskeflåten og havbruksnæringen. Vi har gode avtaler med de største tau-og trosseleverandører på markedet, og har varer på lager for rask levering.

Kontakt oss for tilbud! Det lønner seg!
Johnny Andersen
Avdelingsleder Garn og fiskeredskaper
Nothuset AS                                                
Telefon: +47 480 38 634
Mail: johnnyan@nothuset.noNothuset AS                               Våre åpningstider:    Mandag til fredag, kl 08:00 til 16:00                          
Havnegata 11                             Tlf.:                           +47 75 04 06 16
8800  Sandnessjøen                   Mail:                          post@nothuset.no