LEDENDE MOTORTEKNOLOGI
KRAFTFULT UTVALG AV ROTAX-MOTORER
Traxter leverer bedre og mer støysvak kjøring - sammen med flere krefter, opptil 82 hk og klasseledende 90 Nm i dreiemoment. Hardt arbeidende Rotax HD10, HD8 og HD5 V-Twin motorer er en perfekt blanding av nytte og glede.

GODE EGENSKAPER FOR SLEPING OG TREKKING
BRANSJELEDENDE SLEPEKAPASITET
Med motorer, bremser, chassis og fjæring som er matchet for å arbeide hardere enn noen annen SSV, kan Traxter trekke opptil 1134 kg.

KOMPROMISSLØS OPPBEVARING
LEDENDE NYTTELASTKAPASITET OG OPPBEVARINGSPLASS
Vi starter med et dashbord med avtakbar verktøykasse, oppbevaringspalss og beveger oss videre til 680 kg nyttlast - 793.8 kg for MAX - det er helt tydelig at Traxter vil få det gjort.

VIRKELIG PRAKTISKE DISPLAYER
4.5"/7.6“ DIGITALT DISPLAY MED TASTATUR
Alt du trenger å kontrollere for den perfekte turen. 4.5” eller 7.6” bredt digitalt display med lys som er lesbare under alle forhold, med kjøretøyinformasjon og kontroller lett tilgjengelig.

INNOVATIVT FJÆRINGSOPPSETT
OPPDATERT HEAVY DUTY BUET A-ARM / BUET TTA FJÆRING
Komfort og egenskaper: en redesignet buet dobbel A-arm frontfjæring og buet TTA bakhjulsfjæring gir opptil 28 cm fjæringsvei, bedre stabilitet, kontrollert respons og forbedret styrke.

TURTALL ETTER BEHOV
PRO-TORQ CVT VARIATORDRIFT OG ON-THE-FLY 4WD
Valgbar Turf Mode / 2WD / 4WD med Visco-Lok† QE selvlåsende framhjulsdifferensial lar deg arbeide på full effekt i alle slags terreng. PRO-TORQ CVT har forbedret kjøling og elektronisk beltebeskyttelse som ivaretar lengre holdbarhet.

PÅLITELIGHET SOM FUNGERER
BEDRE RAMME OG MER ROBUST
Ingeniørene har satt alle kluter til og oppgradert rammen til Traxter, med forbedret letthet og større robusthet for stor styrke mens den trekker tung last i terrenget.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.